Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στα «μαλακά» η σύντροφος του Αλκέτ Ριζάι

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Στα «μαλακά» η σύντροφος του Αλκέτ Ριζάι

Πέτρος Κουσουλός

Από την πρώτη στιγμή διατεινόταν ότι η κόρη της είναι αθώα. Ότι δεν είχε καμία σχέση με την απόδραση του «φίλου» της Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο τον Φεβρουάριο του 2009. Για το μόνο που «προσευχόταν» ήταν η απόφαση των δικαστών να επιτρέψει στην Σούλα να επιστρέψει σπίτι της και να σταθεί στο πλευρό των δύο παιδιών της.

Λίγη ώρα πριν από την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών η μητέρα της Ασπασίας Μητροπία, Μαρία, μίλησε στη zougla.gr και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της κόρης της καθώς και της γνωριμίας της με τον Αλκέτ Ριζάι.

Λίγη ώρα αργότερα οι δικαστές του Κακουργιοδικείου φαίνεται ότι αποφάσισαν να δώσουν μια «δεύτερη ευκαιρία» στη σύντροφο του Ριζάι η οποία εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει στο πλευρό του διαβόητου παραβατικού. Μπορεί η έφεση στην ποινή των 10 ετών που της επιβλήθηκε να μην είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, ωστόσο η απόφαση των δικαστών να της επιβάλλουν φυλάκιση και όχι κάθειρξη της δίνει το δικαίωμα σε λίγους μήνες να προσφύγει στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών και να αφεθεί και πάλι ελεύθερη.


Γι αυτό το λόγο αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζεύγους Ριζάι και Μητροπία, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλούσε –σε δημόσιες αλλά και ιδιωτικές συζητήσεις του- για «ιδιαίτερα ικανοποιητική απόφαση» που δίνει το δικαίωμα στην εντολέα του να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον, «έξω από τα κάγκελα της φυλακής».

zougla.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0