Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Καθήλωσε τους πάντες η κατάθεση της Αλεξίας Έβερτ

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Καθήλωσε τους πάντες η κατάθεση της Αλεξίας Έβερτ

Πραγματικά συγκλονίζει η κατάθεση της Αλεξίας Έβερτ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για τη δίκη σε βάρος των τριών γιατρών που κατηγορούνται για την σημερινή κατάσταση της υγείας του συζύγου της Γιώργου Αλβέρτη.

Η κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ περιέγραψε με χαρακτηρισμούς που καθήλωσαν τους ίδιους τους δικαστές ακόμα και τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, όλον τον γολγοθά που περνά εκείνη αλλά και ο ο σύζυγός της, μετά την αποτυχημένη εγχείρηση που του έγινε και τις ανυπολόγιστες βλάβες που προκλήθηκαν στην υγεία του.

Μιλώντας για την τωρινή κατάσταση της υγείας τους συζύγου της τον χαρακτήρισε ως ένα πλήρως εξαρτώμενο πρόσωπο που πριν το χειρουργείο είχε τέλεια φυσική υγεία αλλά πλέον έχει παντελή έλλειψη μνήμης.  «Δεν μπορεί να σηκωθεί το βράδυ από το κρεβάτι και να πάει μόνος του στην τουαλέτα. Όταν ξυπνάει, δεν γνωρίζει αν είναι πρωί μεσημέρι ή απόγευμα και με ρωτάει συνέχεια τι ώρα είναι και τι πρέπει να κάνει τη συγκεκριμένη ώρα. Αναγνωρίζει ελάχιστα πρόσωπα, δηλαδή εμένα ως σύζυγό του, τον αδερφό του και τον γιο του, τον οποίο όμως μπερδεύει πολλές φορές».

 

Όπως εξήγησε στο δικαστήριο η Αλεξία Έβερτ, «ο σύζυγός μου είναι σαν να έχει άνοια, σαν να έχει αλσχάιμερ, κάτι από το οποίο πάσχουν άνθρωποι πολύ ηλικιωμένοι και όχι της ηλικίας του».

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση είναι το ότι κατά την κ. Έβερτ «έχει χάσει τα χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από το ζώο».

Επιπλέον είπε πως επισκέφθηκε στη Γερμανία γιατρούς στους οποίους και παρουσίασε την κατάσταση της υγείας του άντρα της και της έδωσαν πολύ λίγες ελπίδες...

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αλβέρτης ήταν διευθυντής σε πιστωτικό ίδρυμα και  ένας από τους πλέον επιτυχημένους μάνατζερ της χώρας. Μπήκε στο χειρουργείο για κάποιες ζαλάδες και βγήκε με σοβαρά προβλήματα στην υγεία του, τα οποία όσο περνούσε ο καιρός, επιδεινώνονταν λόγω κακών εκτιμήσεων των γιατρών και σοβαρών ιατρικών λαθών, όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Η μήνυση στρέφεται κατά τριών συνολικά γιατρών. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρίτος κατά σειρά γιατρός που είχε μηνυθεί αυτοκτόνησε πριν μερικούς μήνες και όλα δείχνουν ότι οι δικηγόροι των άλλων δύο γιατρών θα προσπαθήσουν να ρίξουν όλες τις ευθύνες στον εκλιπόντα, ο οποίος, όπως λένε χαρακτηριστικά, ήταν ο άμεσος υπεύθυνος καθώς «εκείνος ήταν ο θεράπων γιατρός του Γ. Αλβέρτη».


Η δίκη συνεχίζεται και η εξέλιξή της προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον...

star.gr






Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0