Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ξενάγηση στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Εκδηλώσεις | Ξενάγηση στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου

Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τη ξενάγηση στο Τατόι που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τον Ιστορικό & συγγραφέα του Χρονικού του Τατοΐου κ. Κώστα Σταματόπουλο.

Έχουμε πάρει προσφορές από εταιρείες πούλμαν για τη μεταφορά μας στο κτήμα και για την διευκόλυνση όλων.
...
Το λεωφορείο έχει ώρα αναχώρισης από την Πλατεία Συντάγματος
(McDonalds) στις 11:00 ακριβώς. Θα κάνει δύο ενδιάμεσες στάσεις, μια επί της Κηφισίας στο Φάρο του Ψυχικού και μια στον Τροχονόμο στην Κηφισιά με ώρα άφιξης στο κτήμα περίπου στις 12:00.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ. Μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στο ταμείο του υπό ίδρυση σωματείου για τις ανάγκες έναρξής του στην εφορία, για το site κτλ. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει οικονομικά το αρχικό ταμείο παρακαλώ όπως με ενημερώσει. Πλήρης & αναλυτικός οικονομικός απολογισμός θα γίνει στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να χρησιμοποιήσουμε το λεωφορείο ως μέσο μετακίνησης στο κτήμα. Για όσους αποφασίσουν να έρθουν με δικό τους μέσο παρακαλούμε πολύ όπως καταβάλουν την έκτακτη εισφορά μετά το τέλος της ξενάγησης.

Το λεωφορείο θα σταθμεύσει στο χώρο του parking της πάνω εισόδου (είσοδος Λεύκας) από όπου και θα ξεκινήσει η ξενάγηση. Ο κύριος Σταματόπουλος κατά την μετακίνηση Σύνταγμα-Τατόι θα κάνει την αναδρομή στην Ιστορία του κτήματος.

Στο Τατόι θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή Ανάκτορο-Βασιλικό Κοιμητήριο.

Προτείνω άνετα ρούχα και παπούτσια πεζοπορίας.

Έχουμε υπολογίσει περίπου 2 ώρες για τη ξενάγηση μετά το τέλος της οποίας όσοι επιθυμούν μπορούν να καθήσουν μαζί μας για φαγητό στην Ταβέρνα Θέα της κ. Μαρίας Βούλγαρη. Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε πράγματα που αφορούν το καταστατικό και τις επόμενες πρωτοβουλίες παρουσία και του κ. Σταματόπουλου.

Παρακαλώ θερμά να με ενημερώσετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου για την παρουσία σας για να κλείσουμε το λεωφορείο. Η ξενάγηση είναι ανοιχτή και μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτή και φίλοι σας. Όσοι από εσάς έρθετε με αμάξι παρακαλώ ενημερώστε με για να συντάξουμε τη σχετική λίστα. Επίσης ενημερώστε με αν θα είσαστε στο γεύμα μετά την ξενάγηση.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών (βροχή) θα αναγκαστούμε να την ακυρώσουμε και να την μεταθέσουμε. Βέβαια για όσους από εσάς έχουν βρεθεί στο Κτήμα με βροχή θα ξέρετε ότι είναι το ιδανικό σκηνικό αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα στη μετακίνηση μας.

Στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Φιλικά,
Βασίλης Κουτσαβλής

_____________________________________________________________________-

Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή θα υπάρχει γενική απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις 10:00 έως τις 17:00 ή 16:00 κατά άλλους.

Καλό θα ήταν να το γνωρίζουν όσοι σκοπεύουν να φτάσουν στο Σύνταγμα για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που αναχωρεί στις 11:00.

Θα πρότεινα να φτάσετε λίγο νωρίτερα στο Σύνταγμα πρίν ξεκινήσει η στάση εργασίας.

Λόγω της πρωτοφανούς συμμετοχής στη ξενάγηση (πάνω από 200 ατόμα) θα παρακαλούσα θερμά όπως κρατήσουμε όλοι τον τόνο της ομιλίας μας πολύ χαμηλά για να διευκολύνουμε στο έργο του τον κύριο Σταματόπουλο. Είναι εκείνος που πρέπει να ακουστεί και η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το κτήμα έχει δικό του αστυνομικό σταθμό. Απαγορεύονται οι φωτογραφήσεις των κτιρίων και καλό θα ήταν να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Βασίλης Κουτσαβλής

http://www.facebook.com/?sk=messages&ref=mb#!/event.php?eid=164917020217344





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο... Αλιβέρι

05 Μαϊου 2024, 15:04
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι από την καταξιωμένη μουσική ομάδα ...

Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

11 Μαρτίου 2024, 10:39
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, στις 18.00, θα γίνει «Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα τής Γυναίκας», ...

Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Κορίδη

25 Φεβρουαρίου 2024, 00:15
 Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση της ...


Σχολιάστε το άρθρο:



ευαγγελια αργυριαδου την 27 Δεκεμβρίου 2010, 23:13
Σχόλιο από ευαγγελια αργυριαδου
πολυ ενδιαφερον άρθρο για τα βασιλικά κτήματα.Πήγα μια φορά μόνη μου στο Τατόι, αλλά θα ήθελα να παρακολουθησω και μία ξενάγηση.Μήπως θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο που έγινε στις 12/10/10??
Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
3
ευαγγελια αργυριαδου την 27 Δεκεμβρίου 2010, 23:09
Σχόλιο από ευαγγελια αργυριαδου
πολυ ενδιαφερον άρθρο για τα βασιλικά κτήματα.Πήγα μια φορά μόνη μου στο Τατόι, αλλά θα ήθελα να παρακολουθησω και μία ξενάγηση.Μήπως θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο που έγινε στις 12/10/10??
Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
2
συνολικά: 2 | προβολή: 1 - 2

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0