Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Βραζιλία: Σε 335 ανήλθαν οι νεκροί από τις βροχοπτώσεις

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Βραζιλία: Σε 335 ανήλθαν οι νεκροί από τις βροχοπτώσεις

Τουλάχιστον 335 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στην ορεινή περιοχή του Ρίο ντε Ζανέιρο μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews.

Τα σωστικά συνεργεία επανέλαβαν από τα χαράματα σήμερα τις εργασίες τους, τις οποίες είχαν διακόψει στη διάρκεια της νύκτας. Στο Νόβα Φριμπούργκο, σε απόσταση 140 χλμ. βορείως του Ρίο, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε από 97 σε 155. Στην Τερεζόπολις, μια πόλη παραθερισμού σε απόσταση 100 χλμ από το Ρίο, αυξήθηκε από 130 σε 146 και στη γειτονική Πετρόπολις από 18 σε 34, σύμφωνα πάντα με την τηλεόραση.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε τουλάχιστον 237 ανήλθαν οι νεκροί από τις καταστροφικές βροχοπτώσεις στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης, ξημερώματα Τετάρτης, στην ορεινή περιοχή κοντά στο Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews.
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κυρίως στην πόλη Νόβα Φριμπούργο, που βρίσκεται 140 χιλιόμετρα βόρεια του Ρίο, διευκρίνισε το τηλεοπτικό δίκτυο, σημειώνοντας ότι οι νεκροί ανήλθαν από 7 σε 97.
Ο απολογισμός αυτός δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από τις τοπικές αρχές, λόγω της διακοπής του τηλεφωνικού δικτύου με το Νόβο Φριμπούργο.

Στην Τερεσόπολις, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 122 και στη γειτονική πόλη Πετρόπολις σε 18. Μάλιστα ο αριθμός των νεκρών στην Πετρόπολις μπορεί να ανέλθει σε 40, πρόσθεσε το GloboNews.

Αγγελιόφορος





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone

01 Αυγούστου 2024, 20:07
- Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν Τι αποκαλύπτουν οι New York ...

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0