Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες στον Βύρωνα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες στον Βύρωνα

Όπλα και σφαίρες βρήκε η ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στο Βύρωνα, όπου έκανε έφοδο χθες, στα πλαίσια των ερευνών για την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι των 9 χιλ., 100 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών, 120 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, τρεις φορητοί υπολογιστές, πέντε αποθηκευτικές μονάδες usb, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, χειρόγραφες σημειώσεις, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο σφραγίδες, πλαστά και κλεμμένα δελτία ταυτότητας, κενά έντυπα φοιτητικών δελτίων ταυτότητας, ένας σιγαστήρας για καλάσνικοφ, πιστωτικές κάρτες, χρήματα, κλειδιά και σετ εργαλείων.

Όλα τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς εξέταση, για να διαπιστωθούν εάν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής, το πιστόλι των εννέα χιλιοστών δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια, αλλά συνεχίζεται η εξέτασή του για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Αναμένονται τα αποτελέσματα για το καλάσνικοφ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ευρήματα, αναζητούνται οι κλήσεις που έχουν δεχθεί τα κινητά των τεσσάρων, εάν τα κλειδιά ανήκουν σε άλλες κατοικίες, εάν εχουν ενοικιαστεί διαμερίσματα ή άλλοι χώροι με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, καθώς και κάθε πιθανή διασύνδεση με τρομοκρατική οργάνωση που μπορεί να προκύψει από τους υπολογιστές ή τις χειρόγραφες σημειώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0