Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Κινηματογράφος | Νέες Ταινίες | Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου
Αθήνα

Δύο οσκαρικές ταινίες, δύο ελληνικές και η... επιστροφή της Μισέλ Φάιφερ σηματοδοτούν την κινηματογραφική αυτή εβδομάδα. Ο Τζέιμς Φράνκο εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του, ενώ οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μισέλ Γουίλιαμς θεωρούνται το τοπ κινηματογραφικό (και όχι μόνο;) ζευγάρι της χρονιάς.

  • Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr

127 Ώρες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ (
Slumdog Millionaire) επιστρέφει με μια αληθινή ιστορία και συνεργάζεται με τους Τζέιμς Φράνκο και Κέιτ Μάρα. Θέμα της ταινίας είναι οι εφιαλτικές 127 ώρες που έζησε ο ορειβάτης Άρον Ράλστον, όταν ένας βράχος έπεσε πάνω στο χέρι του, παγιδεύοντάς τον σε ένα φαράγγι στη μέση του πουθενά. Η ταινία είναι υποψήφια για έξι Όσκαρ, ενώ ο Τζέιμς Φράνκο διεκδικεί το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου.

Blue Valentine


Έχοντας συγκεντρώσει τα βλέμματα για τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών της (Μισέλ Γουίλιαμς –είναι και υποψήφια για Όσκαρ- και Ράιαν Γκόσλινγκ), το
Blue Valentine του Ντέρεκ Σιανφρανς αποτελεί μια σπαρακτική ιστορία αγάπης για έναν γάμο που έχει πάρει την κατιούσα.

Το Έτερον Ήμισυ


... το διαλέγουμε ή το φτιάχνουμε; Αυτή είναι η ερώτηση πίσω από την ταινία του Βαγγέλη Σεϊτανίδη που παρακολουθεί δύο ζευγάρια: το ένα είναι σύμβουλοι γάμου (Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κρατερός Κατσούλης) και το άλλο ασθενείς τους (Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη). Η μάχη των δύο φύλων σε μια κωμωδία.


Cheri


Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη για την Μισέλ Φάιφερ, η οποία ερμηνεύει μια εταίρα που σαγηνεύει τον –κατά πολύ νεότερό της- γιο μιας άλλης εταίρας (Κάθι Μπέιτς). Ο Στήβεν Φρίαρς σκηνοθετεί.


Υπογραφή


Η Άννα, μια νεαρή ιστορικός τέχνης ετοιμάζει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ζωγράφου, Μαρίας Δήμου, της οποίας τον θάνατο τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου. Στο πλευρό της για να την βοηθήσει είναι ο σύντροφος της Δήμου, Άγγελος. Η Άννα σταδιακά βυθίζεται γοητευμένη στη ζωή της ζωγράφου, σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει πως ο Άγγελος κρύβει μυστικά. Με τον Γιώργο Χωραφά, τον Νίκο Κουρή, τη Μαρία Πρωτόπαππα και την Αλεξία Καλτσίκη. Του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

Newsroom ΔΟΛ

in.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σινεμά: "Το Κοστούμι" - Κριτική Ελισσαίου Βγενόπουλου

29 Μαϊου 2022, 21:11
Πρόβα επιβίωσης -Δεν είναι τέχνη είναι τεχνική, ψιθυρίζει ο ήρωας μας και εννοεί ότι χρειάζεται, ...

Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από 28/4/22 - Κριτική Γιάννη Ζουμπουλάκη

29 Απριλίου 2022, 20:37
 – Λίαμ Νίσον χωρίς μνήμη Μια μόνο νέα ταινία ξεχωρίζει από σήμερα στις αίθουσες όπου ...

Όσκαρ 2022*: Οι ταινίες που πρωταγωνίστησαν - Του Ελισσαίου Βγενόπουλου

01 Απριλίου 2022, 20:44
Η «έκπληξη» που όλοι είχαν προβλέψει. Σε μια επιτυχημένη τελετή,  η ταινία  CODA  της Apple ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0