Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Απειλές στην Κίρκη Καραλή για το "Nobody Else" - Αναβολή των παραστάσεων

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Θέατρο | Απειλές στην Κίρκη Καραλή για το "Nobody Else" - Αναβολή των παραστάσεων

Η κόρη της Σεμίνας Διγενή, Κίρκη Καραλή, μετά το σκηνοθετικό της ντεμπούτο για την παράσταση «No Βody Εlse» δέχεται απειλές από αγνώστους μέσω τηλεφώνου, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι «προσβάλλει τα χρηστά ήθη των Ελλήνων». Σύμφωνα με την «Espresso», η Κίρκη έπαθε κρίση πανικού και απενεργοποίησε το κινητό της, ενώ απειλές έχουν δεχτεί και άλλοι συντελεστές της παράστασης. Το τηλεφωνικό κέντρο του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» δέχθηκε τηλεφωνήματα από αγνώστους που έστειλαν μήνυμα στους υπεύθυνους ότι αν συνεχίζουν να φιλοξενούν εκεί το έργο, θα πάνε και θα τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Ύστερα από απόφαση του ιδρύματος οι παραστάσεις αναβλήθηκαν προκαλώντας την απορία ακόμη και του Μιχάλη Κακογιάννη που αντί οποιουδήποτε σχολίου απλά κούνησε το κεφάλι του.

Η νεαρή κοπέλα, τελειόφοιτος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο της σκηνοθεσίας. Πέρυσι παρουσίασε το έργο «Επικίνδυνες μέρες κανονικές» που προέκυψε από τη διπλωματική της εργασία στο πανεπιστήμιο.

Η παράσταση «No Βody Εlse» αφορά έξι ιστορίες που ασχολούνται με τη μνήμη που κουβαλάει το σώμα από το DNA, από το παρελθόν ενώ η σύνθεση του συγκεκριμένου προέκυψε από τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες μιας ομάδας νέων παιδιών. Μια γενιά σε σύγχυση και αδιέξοδα, αλλά με όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες που διακατέχουν τους νέους.

Αγγελιοφόρος





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θέατρο: Α. Τσέχοφ, "Ο Βυσσινόκηπος" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

05 Μαρτίου 2024, 19:30
 "Ο Βυσσινόκηπος": Το αριστούργημα του Τσέχοφ σε θαυμάσια παράσταση στο Διάχρονο Θέατρο Φωτό: Απόστολος Δελάλης «Ο ...

Θέατρο: Κικής Μαυρίδου, «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου - Ταχτσή» - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

20 Φεβρουαρίου 2024, 22:54
 Συγκλονιστική παράσταση στο θέατρο "Εν Αθήναις", παραγωγής του Πολυχώρου "Vault" Βασισμένο στη ζωή της μητέρας ...

Θέατρο: Henrik Ibsen, "Αγριόπαπια" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

21 Νοεμβρίου 2023, 18:54
 Θαυμάσια παράσταση στο θέατρο "Εκάτη" «ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ», του Henrik Ibsen Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά Φωτό: Αντώνης Συμεωνάκης Ερμηνείες: Μάνος Χατζηγεωργίου, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0