Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Οι ταινίες της εβδομάδας, από Πέμπτη 17 Μαρτίου

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Κινηματογράφος | Νέες Ταινίες | Οι ταινίες της εβδομάδας, από Πέμπτη 17 Μαρτίου
Αθήνα

Σχετικά υποτονική αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που έρχεται μετά τον «πυρετό» των βραβεύσεων και των οσκαρικών ταινιών που βγήκαν στις αίθουσες. Περιλαμβάνει, όμως, και δύο ελληνικές, το ενδιαφέρον Wasted Youth και την κωμωδία καταστάσεων Μια Φορά κι ένα… μωρό, της οποίας μεγάλο ατού είναι οι δύο πρωταγωνιστές της (Φιλιππίδης, Μπουλάς).

  • Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr

Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων

Ένα δράμα από αυτά που αρέσκεται να φτιάχνει το Χόλιγουντ. Ο Μάθιου Μακ Κόναχι ερμηνεύει έναν δικηγόρο φιλόδοξο και φιλοχρήματο, μέχρι τη στιγμή που στο δρόμο του εμφανίζεται ένας πλούσιος πελάτης για να του διδάξει τι θα πει ηθική και καλοσύνη.


Wasted Youth


Λίγο τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008, λίγο μια αίσθηση χαμένων ευκαιριών, αυτή είναι μια αξιοπρεπής ταινία για τα ζητήματα που απασχολούν μια «σπαταλημένη γενιά». Των Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Γιον Φόγκελ.


Μια φορά και ένα... μωρό


Μπορεί να λείπει ο Παύλος Χαϊκάλης για να συμπληρωθεί η τριάδα των πρωταγωνιστών του «50-50», τη θέση του καταλαμβάνει, όμως, ένα… βρέφος που προκαλεί στους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας μεγάλους μπελάδες. Του Νίκου Ζαπατίνα με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά.


Babies


Το ντοκιμαντέρ του Τομάς Μπαλμέζ έχει στο επίκεντρό του... μωρά. Μέσα από τα μάτια τους πραγματοποιεί ένα κινηματογραφικό ταξίδι στη Ναμίμπια, τη Μογγολία, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ.


Είμαι το νούμερο τέσσερα


Ένα αγόρι με παράξενες δυνάμεις και ένα απλό κορίτσι ερωτεύονται σε αυτήν την ταινία φαντασίας. Στο δρόμο τους βρίσκουν διάφορους «κακούς» που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Του Ντ.Τζ.Καρούζο με μια νέα φουρνιά ηθοποιών.


Ιρλανδέζικος Δρόμος


Ο Κεν Λόουτς καταπιάνεται με τον πόλεμο του Ιράκ, μέσα από την ιστορία μιας φιλίας, εκείνης του Φέργκους με τον Φράνκι που ξεκινά από όταν οι δυο τους είναι παιδιά. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν ο ένας από τους δύο θα αποφασίσει να γίνει επίλεκτο μέλος των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, SAS.

Newsroom ΔΟΛ

in.gr

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σινεμά: "Το Κοστούμι" - Κριτική Ελισσαίου Βγενόπουλου

29 Μαϊου 2022, 21:11
Πρόβα επιβίωσης -Δεν είναι τέχνη είναι τεχνική, ψιθυρίζει ο ήρωας μας και εννοεί ότι χρειάζεται, ...

Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από 28/4/22 - Κριτική Γιάννη Ζουμπουλάκη

29 Απριλίου 2022, 20:37
 – Λίαμ Νίσον χωρίς μνήμη Μια μόνο νέα ταινία ξεχωρίζει από σήμερα στις αίθουσες όπου ...

Όσκαρ 2022*: Οι ταινίες που πρωταγωνίστησαν - Του Ελισσαίου Βγενόπουλου

01 Απριλίου 2022, 20:44
Η «έκπληξη» που όλοι είχαν προβλέψει. Σε μια επιτυχημένη τελετή,  η ταινία  CODA  της Apple ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0