Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέο διάγγελμα Καντάφι: "Είστε τρομοκράτες και ζώα"!

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Νέο διάγγελμα Καντάφι: "Είστε τρομοκράτες και ζώα"!

«Είστε τρομοκράτες και ζώα. Αυτή η χώρα δε θα παραδοθεί ποτέ» τόνισε ο Μουαμάρ Καντάφι σε νεότερο ραδιοφωνικό του διάγγελμα προς το λαό της Λιβύης τον οποίο κάλεσε σε πόλεμο σπιθαμή προς σπιθαμή για το λιβυκό έδαφος!


«Οι Χριστιανοί δεν θα χαρούν το πετρέλαιο μας, δεν θα τους το αφήσουμε. Να ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε. Αυτή η χώρα ποτέ δεν θα παραδοθεί. Είστε ζώα ακόμη και οι δικοί σας πολίτες είναι εναντίον σας. Ακόμη και οι πολίτες σας είναι στο πλευρό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίβυος ηγέτης κάνοντας λόγο στη συνέχεια για φασισμό και νέους σταυροφόρους.


«Νικήσαμε την Ιταλία. Θα πέσετε όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Όλος ο λιβυκός λαός, άνδρες και γυναίκες έχουν όπλα. Δεν θα προχωρήσετε, δεν θα πατήσετε στη γη μας. Είμαστε θύματα και ο καταπιεσμένος πάντα νικά στο τέλος. Ο επιτιθέμενος είναι που νικάται. Μας αποδείξατε ότι είσαστε τρομοκράτες και ζώα και επιτίθεστε σε ένα κράτος που δεν σας έκανε τίποτα. Ποιά δικαιολογία έχετε; Είστε νέοι σταυροφόροι» πρόσθεσε ο εξοργισμένος Καντάφι.


«Κρατάμε τη σημαία όλων των ανθρώπων που πολεμούν την καταπίεση σε όλο τον κόσμο. Εσείς θα πέσετε. Εμείς είμαστε οι ηγέτες της επανάστασης σε όλον τον κόσμο. Το Πράσινο Βιβλίο λέει ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εμείς έχουμε στο πλευρό μας το Θεό, εσείς έχετε στον πλευρό σας τον Διάβολο. Δεν φοβόμαστε, δεν μας φοβίζετε με τις βόμβες σας. Θα πολεμήσουμε ίντσα με την ίντσα για το έδαφός μας» κατέληξε το διάγγελμα του Λίβυου ηγέτη ο οποίος υποσχέθηκε «μακρύ πόλεμο» με τη Δύση.

Star.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone

01 Αυγούστου 2024, 20:07
- Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν Τι αποκαλύπτουν οι New York ...

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0