Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

ΤΣΜΕΔΕ: η επιστροφή της απανθρωπιάς - του Αλέξη Σταμάτη*

Αρχική | Απόψεις | ΤΣΜΕΔΕ: η επιστροφή της απανθρωπιάς - του Αλέξη Σταμάτη*

Η απάνθρωπη πρακτική του ΤΣΜΕΔΕ συνεχίζεται. Mόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η καταγγελία που είχα κάνει για την μαγνητική δεν μπορεί καν να .. περάσει από Διοικητικό Συμβούλιο! Δεν επιτρέπεται καν να διαμαρτυρηθούμε για την κλοπή που γίνεται με τη προέγκριση από σε ένα ταμείο που εισπράττει 4.300 ευρώ το χρονο από 120.000 ασφαλισμένους. Ντροπή!!! Αλλά δε θα μείνει έτσι.

Μια υπάλληλος μου μιλούσε σαν να διάβαζε από χαρτί και όταν της είπα ότι αυτή η πρακτική είναι απάνθρωπη και ανήθικη, μου έλεγε λες και είμαστε στη χούντα «Αυτές τις διαταγές έχουμε»!Οι άνθρωποι έχουν βγάλει τον καφκικο νόμο ότι πρέπει ενώ πονάς να πας πρώτα να σου προεγγράψουν την έρευνα του πόνου και μετά να συνεχίσεις τη θεραπεία! Ποιος γιατρός μπορεί πότε να σκέφτηκε αυτό το απάνθρωπο πράγμα;

Κι αν δεν μπορείς να κουνήσεις κύριε γιατρέ μου; Κι αν εκείνη τη στιγμή δεν χεις κανένα να πάει να στηθεί στην ουρά; Πρέπει ουρλιάζοντας από πόνους να πας να στηθείς στην Κολοκοτρώνη, ενώ μπορείς να κανείς τη μαγνητική σου, να δουν οι γιατροί σου τι έχεις όταν το έχεις ανάγκη ως άρρωστος, να σου δώσουν την έγκαιρη θεραπεία, να πληρώσεις και ύστερα να πας τα χαρτιά σου στο ΤΣΜΕΔΕ και να στο εγκρίνουν ή όχι. Ντροπή και αίσχος και για τον τρόπο αντιμετώπισης. Τώρα με παρέπεμψαν σε κάποια κυρία Τζώτζη. Είμαι σίγουρος ότι θα μου μιλήσει κι εκείνη για διαταγές.

Ένα ταμείο που εισπράττει μισό δις το χρονο λειτουργεί απάνθρωπα, μεσαιωνικά και ανήθικα. Και μετά λέμε για αναδιαρθρώσεις του κράτους... Εδω δεν μπορούν να αναδιαρθρώσουν το αυτονόητο.

*Ο Αλέξης Σταμάτης είναι συγγραφέας αρθρογράφος .

protagon.gr

 

Σχετικό άρθρο:

Προέγκριση πόνου: η απάνθρωπη νομοθεσία του ΤΣΜΕΔΕ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0