Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πάγκαλος: Φταίει περισσότερο ο μαστροπός

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πάγκαλος: Φταίει περισσότερο ο μαστροπός

Μήνες μετά το πολυσυζητημένο «μαζί τα φάγαμε», ο Θ. Πάγκαλος παραδέχεται ότι ο μαστροπός φταίει περισσότερο από τον πελάτη.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα FM, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως υπάρχει συνευθύνη (διαφορετικά ο πολίτης είναι άβουλος, έρμαιο των πολιτικών), διευκρινίζοντας πως διαφορετική είναι η ευθύνη ενός βουλευτή με χιλιάδες διορισμούς και διαφορετική αυτή ενός πατέρα που ελπίζει στον διορισμό του παιδιού του. Στο σημείο αυτό, παρομοίασε τον ρουσφετολόγο πολιτικό με μαστροπό και τον ενδιαφερόμενο για την τύχη του παιδιού του πατέρα με τον πελάτη ενός χαμαιτυπείου.

Είπε, επίσης, ο κ. Πάγκαλος ότι δεν θεωρεί απόλυση την απομάκρυνση των υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σημειώνοντας πως «η χρησιμοποίηση του όρου απόλυση για τις περιπτώσεις αυτές, δείχνει πόσο έχει διαφθαρεί ακόμη και η γλώσσα που χρησιμοποιούμε», από το «πελατειακό σύστημα και το ρουσφετολόι».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε διευκρινίσεις και για τον χαρακτηρισμό «κοπρίτες» που είχε αποδώσει στους δημοσίους υπαλλήλους. Όπως είπε, δεν υποστήριξε πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι «κοπρίτες», αλλά «υπάρχει αυτός ο τύπος του υπαλλήλου, του καταχραστή της εξουσίας, που βασανίζει τον πολίτη και είναι διορισμένος με κομματικό μέσο».


Ελεύθερη Ζώνη





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0