Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τέσσερις προσαγωγές στο πλαίσιο των ερευνών για τον εμπρησμό της Marfin - Συνεχίζονται οι έρευνες

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τέσσερις προσαγωγές στο πλαίσιο των ερευνών για τον εμπρησμό της Marfin - Συνεχίζονται οι έρευνες
Αθήνα

Τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και ένας από το Καζακστάν, προσήχθησαν την Παρασκευή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί για την φονική επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου πέρυσι, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις τραπεζικοί υπάλληλοι, ανάμεσά τους και μία έγκυος.

Έρευνες πραγματοποιούνται από τους αστυνομικούς στα σπίτια, που διέμεναν οι προσαχθέντες στα Εξάρχεια, στην Κυψέλη και στο Νέο Ηράκλειο.

Οι προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 36, 32, 19 και 27 ετών και κατά την Αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 27χρονος από το Καζακστάν ελέγχεται για τις δολιοφθορές στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» απέναντι από τη Marfin και οι υπόλοιποι για τις δολιοφθορές στο κατάστημα της τράπεζας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εισαγγελέας ζήτησε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, ενώ υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής ακόμη ενός ατόμου, πιθανόν γυναίκας.

Ο 36χρονος φέρεται συνιδιοκτήτης μπαρ στα Εξάρχεια, στο οποίο είχε πραγματοποιηθεί επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ.το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου 2009.

H επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής και συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, που απλώνεται σε όλη την Αττική, «χτενίζονται» γειτονιές όπως η Κυψέλη και τα Εξάρχεια.

Ανάμεσα στα άλλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι έρευνες και οι προσαγωγές να αφορούν πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις και κυρίως την φονική πυρπόληση του καταστήματος της Τράπεζας Marfin επί της οδού Σταδίου πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στις 5 Μαΐου 2010, όταν οι βόμβες μολότοφ σκότωσαν τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους.

Η επιχείρηση συνεχίζεται.

Newsroom ΔΟΛ

in.gr

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0