Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

ΠΑΣ-ΣΟΚ Χορτοφαγία και κουτοχορτοφαγία!!! - Του Παύλου Καρκανίδα (Αυστραλία)

Αρχική | Τα δικά σας άρθρα | ΠΑΣ-ΣΟΚ Χορτοφαγία και κουτοχορτοφαγία!!! - Του Παύλου Καρκανίδα (Αυστραλία)

ΠΑΣ-ΣΟΚ

 

Χορτοφαγία και κουτοχορτοφαγία!!

Παύλος Καρκανίδας

 

Όχι, οι κύριοι Γεώργιος Α. Παπανδρέου και Θεόδωρος Γ. Πάγκαλος, δεν είναι προδότες. Εάν ήσαν προδότες αποδεδειγμένως, τότε θα έπρεπε να δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Εάν έστω και να έχετε αποδείξεις, οι κατηγορούμενοί σας απαλάσσονται της κατηγορίας της προδοσίας, λόγω...βλακείας. Τον Θ.Π. δεν τον κατηγορήσατε εσείς για προδοσία, αλλά κάποιοι άλλοι. Ας δούμε με ποιά στοιχεία απαλλάσσονται και οι δύο των κατηγοριών.

 

Είναι γεγονός ότι η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ μειώνει μόνο το βάρος του σώματος!!! Ενώ η ΚΟΥΤΟ-ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ μειώνει μόνο το βάρος του μυαλού!!! Πάμε παρακάτω. Εικάζεται, ότι κάποιο ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ( Θ.Π.) θεέ μου τι.. ΣΟΚ!!! Τρώει από το δεύτερο. Τούτο αποδεικνύεται καθότι και δεν αδυνατίζει και κοτσάνες κάθε τόσο και λίγο ξεστομίζει. Κατόπιν τούτου εγείρουν κάποιοι το ερώτημα. “Εφόσον ο Θ.Π. με τις πολλές βλακείες του, που λέει και κάνει, βλάπτει το κόμμα, όχι μόνο, αλλά και την Ελλάδα, πως είναι δυνατόν και δεν τον εξαποστέλλει ο πρόεδρος Γ.Π.;;;” Η απάντηση είναι απλή. Ο πρόεδρος (Γ.Π.) συνεστιάζεται με τον Θοδωρή!!! Και όταν ο Θ.Π. παραγγέλνει το καθιερωμένο γεύμα του που είναι το κουτό-χορτο, ο πρόεδρος Γ.Π. λέει μπράβο Θοδωρή ταιριάζουμε πολύ σε όλα και στη ΚΟΥΤΟ-ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ. Είμαστε σαν δύο κρίκοι, εγώ είμαι το ΠΑΣ κι’ εσύ είσαι το ΣΟΚ. Και οι δύο μαζί είμαστε ΠΑΣ-ΣΟΚ. ...Γκα.α..ρσόν μία από τα ίδια πλήζ!!!

 

20 Μαΐου 2009

 

Υ.Γ.

Το άρθρο αυτό, όπως φαίνεται και από την ημερομηνία, το είχα γράψει όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση. Σήμερα που είναι κυβέρνηση το άρθρο επαληθεύεται και επαυξάνει, δυστυχώς… για την Ελλάδα και τους Έλληνες που τους ψήφισαν.





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μια Αλφαβήτα ο δρόμος του Κορωνοϊού - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

18 Ιουλίου 2021, 13:24
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

200 χρόνια ελευθερίας 1821-2021 - Της Μαρίας Παπαδοπούλου

07 Απριλίου 2021, 23:51
 Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την ...

Ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο - Του Δημήτρη Σουλιώτη

06 Δεκεμβρίου 2020, 05:10
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή… Ακούγοντας την είδηση του θανάτου του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0